Studentmedarbetare Marknadsföring Kommunikation Linnéuniversitetet

Studentmedarbetare Marknadsföring Kommunikation Linnéuniversitetet

Du kommer att vara en del i ett team som jobbar med samverkan på avdelningen för externa relationer. Vi behöver stöttning när det gäller marknadsföring och kommunikation gentemot studenter, företag och organisationer angående vår karriärplattform MyCareer. Du kan också komma att ha leverantörskontakter, vara IT-stöd till användare av plattformen och medverka i utvärdering av denna plattform. Du kommer att jobba med information om plattformen vid olika aktiviteter och event, samt arbeta med kommunikation på sociala medier.

Tidsperioden är till att börja med under vår- och höstterminen 2020, i snitt ca 6h/vecka som studentmedarbetare. Vi är även öppna för att erbjuda det i kombination med praktik.

Du behöver vara social, lyhörd, strukturerad och kunna ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har en utbildning eller erfarenheter inom kommunikation/marknadsföring eller motsvarande. Du behärskar engelska och svenska väl i både tal och skrift samt de vanligaste Office-programmen och har god datorvana.

Vi tar löpande emot din ansökan.

Kontakt för frågor: Helena Belfrage, +46470508953 helena.belfrage@lnu.se

Plats

Växjö, Sverige

Kategori

Administration
HR och personal
Marknadsföring, språk och kommunikation

Must-have language

Svenska, Professionell

Nice-to-have language

Engelska, Professionell

Läs mer: https://mycareer.lnu.se/sv/job/34368398/13

Avdelningen för externa relationer är den enhet inom universitetets gemensamma verksamhetsstöd som samlar kompetens inom innovation, samverkan, internationalisering och externfinansiering. Läs gärna mer på Linnéuniversitetets hemsida: www.lnu.se

Ansökan

Skicka in din ansökan via formuläret här nedan. Din ansökan skickas direkt till arbetsgivaren och till Drivhuset i Kalmar (som endast använder uppgifterna för att föra statistik över antalet ansökningar).